Site-ul www.piatadeacasa.ro este de vanzare! Sunteti interesat sa va dezvoltati magazinul si in mediul online? Puteti folosi chiar acest site! Pentru detalii contactati-ne la contact@scdesign.ro
 
Produse:  0 buc
Valoare:  0 Lei
Inregistrare     Autentificare     Intrebari frecvente    Despre noi    Contact
Uita de griji ca ramai fara alimente! Aboneaza-te acum si Piata de Acasa iti va aduce produsele selectate de tine la intervalul dorit! Ai pofta de FastFood-ul tau preferat, insa nu te poti deplasa, sau nu vrei? Perfect! Lasa-ne pe noi sa iti aducem la tine acasa! Livram in Bucuresti si Ilfov din cele mai cunoscute lanturi de FastFood!

Acasa - Termeni si conditii 

Termeni si conditii de utilizare 


Prin accesarea site-ului www.piatadeacasa.ro, sau prin orice altfel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligat sa respectati termenii de mai jos. Piata de Acasa isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nici o notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci NU ar trebui sa utilizati acest web site.

Obligatiile dvs. de inregistrare

In utilizarea serviciului de inregistrare, dvs. trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs., iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a actualiza aceste informatii. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dvs., ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Securitatea datelor personale

Datele personale care sunt furnizate de dvs. vor fi folosite doar in modul in care a fost declarat in Politica de confidentialitate.

Inregistrarea ca membru. Parola

In momentul inregistrarii ca si membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (care va fi adresa dvs. de e-mail) si o parola. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de aceasta parola, de aceea va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola (Piata de Acasa nu va va cere niciodata sa va dezvaluiti parola). La sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului dvs., trebuie sa va amintiti sa dati log-off. In cazul in care observati ca cineva va utilizeaza contul va rugam sa ne comunicati de urgenta printr-un e-mail. Puteti in orice moment sa cereti stergerea contului dvs. In acest caz vom sterge toate datele dvs. personale si datele de identificare care au fost stocate.

Proprietate intelectuala

Intreg continutul site-lui piatadeacasa.ro - imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - precum si alte materiale trimise dvs. prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs. prin orice alta metoda, sunt proprietate piatadeacasa.ro si a furnizorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectie drepturilor de autor. Folosirea contintului fara a tine cont de reglementarile din sectiunea de mai jos - Utilizarea continutului - atrage dupa sine pedepse conform legilor in vigoare.

Utilizarea continutului

Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul piatadeacasa.ro doar pentru utilizarea dvs. personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul piatadeacasa.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea piatadeacasa.ro:
  • Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului piatadeacasa.ro
  • Reproducerea sau stocarea continutului piatadeacasa.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
  • Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al piatadeacasa.ro asupra continutului piatadeacasa.ro.
Cererile de utilizare a continutului piatadeacasa.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: contact@piatadeacasa.ro

Frauda

Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul piatadeacasa.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza piatadeacasa.rova fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.


Bacanie
Bauturi
Cafea
Ceai
Conserve
Dulciuri
Fructe proaspete
Lactate
Legume proaspete
Produse din Carne
Igiena personala
Sanatate sexuala
Cumpara Acum


0725 243 633
0760 544 764


contact@piatadeacasa.ro
Messenger: piatadeacasa
Legal

Politica de confidentialitate
Termeni si conditii
ANPC
Informatii utile

Intrebari frecvente
Cum cumpar?
Cum functioneaza?
Despre noi
Contact
Ne gasesti aici

  
2013 Copyright piatadeacasa.ro
Toate drepturile rezervate